Ga naar startpagina Google Bezoek de festival website Bezoek de website van Folkgroep Tilia
Home pagina
Nieuws pagina
Subsidie pagina
Agenda pagina
Stuur een bericht
Foto pagina
Relevante Info pagina

Alternatief Smartlappenfestival 2008 Op deze site wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrend de organisatie daarvan.

Folkgroep Tilia Richt zich op Ierse en Amerikaanse folk, straattheater en straatmuziek.

Welkom op de webpagina van het AVE-Koor

Op 21 april 2007 heeft het AVE-Koor, dat zich verzelfstandigd heeft van een organisatie die zich bezig houdt met vertegenwoordigen van uitkeringsgerechtigden, het Alternatief Smartlappenfestival 2007 gewonnen met het lied "Vrouwencircus"

Na deze winst wordt van de winnaars verwacht dat zij het festival organiseren voor het daarop volgende jaar. Deze uitdaging nemen we uiteraard aan.

Deze site zal vooral informatie bevatten van het koor, eventuele optredens en het nieuws rond het koor.

Voor het Smartlappenfestival van 2008 is er een speciale site in het leven geroepen. Momenteel bevat hij nog niet veel informatie, maar naar gelang het festival nadert zal de informatie vaker worden aangevuld.

Doelen van het koor

De voorlopige, nog nader te bepalen en vast te leggen, doelen van deze groep luiden als volgd:

1 Als onafhankelijk koor op strijdbare niet ondergeschikte wijze de verrijking en de daaruit voortvloeiende verarming op ludieke, maatschappelijk betrokken wijze aan de kaak stellen.

2 Door middel van liederen de strijdbaarheid tegen verarming vergroten en daarmee een uitlaatklep bieden aan de frustraties die armgemaakten te verwerken krijgen.

3 Het terugbrengen van actie- en strijdliederen in het actiewezen in het algemeen d.m.v. optredens en het verzorgen van workshops waardoor dit navolging vindt.

o Home
o Nieuws
o Subsidies
o agrenda